Anne

Anne
Anne
Pedagogisch medewerker

Beste ouders,

Graag wil ik mijzelf even voorstellen aan u.

Mijn naam is Anne Heesakkers. Ik woon samen met mijn vriend Alexander en mijn 2 zoontjes Naud en Jorg in Rosmalen. Naud en Jorg zitten op de basisschool op Kindcentrum ‘t Ven in Rosmalen.

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de schoenenbranche op kantoor en uiteindelijk lag hier niet meer mijn passie en heb ik besloten om mezelf te laten omscholen tot Pedagogisch Medewerker.

Ik ben dol op kinderen en daarom ben ik de BBL opleiding gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen. Ik mag met trots zeggen dat ik deze heb afgerond en behaald.

Gedurende deze BBL opleiding ben ik werkzaam geweest op twee locaties van Kanteel. Op meerdere groepen; op het kinderdagverblijf, op een peutergroep en op een BSO groep. Nu zal ik mijn talent gaan voortzetten bij UkkieLukkie en ik heb daar ontzettend veel zin in. Ik kan niet wachten om uw kind (eren) te mogen ontmoeten. Ik vind het geweldig om iets bij te dragen aan de ontwikkeling van alle kinderen. Als de kinderen een leuke dag hebben gehad en met een glimlach naar huis gaan dan heb ik een topdag gehad. Ook vind ik een fijne band met ouders belangrijk. Dat alles bespreekbaar is en dat wij er samen voor gaan om uw kind datgene te geven wat hij of zij nodig heeft.

 

 

 

Onze andere mensen

Erna
Anneke
Malou
Thera
Emmely
Kim