Corrie

Corrie
Corrie
Pedagogisch medewerker (vaste invalkracht)

Mijn naam is Corrie Vervoort- de Groot. Ik ben getrouwd met Anton en trotse moeder van twee volwassen kinderen. Bovendien heb ik al twee kleinkinderen.

Sinds oktober 2012 werk ik bij UkkieLukkie als invalkracht. Ik vervang mijn collega’s als het nodig is.  Ik ben er altijd bij als er wat te vieren is, zoals de verjaardag van UkkieLukkie in de zomer en het kerstontbijt. Ook neem ik aan alle vergaderingen deel en ook aan cursussen, zodat ik toch goed op de hoogte blijf van alles dat speelt bij UkkieLukkie.

Ik geniet altijd met volle teugen van het werken met de kinderen. Het voelt als een warm badje zodra ik binnen kom. De sfeer is altijd warm en gezellig en mijn collega’s zorgen ervoor dat ik me een volwaardig en gewaardeerd teamlid voel, ondanks het feit dat ik niet zo vaak meewerk.

Af en toe wip ik een uurtje binnen zodat ik toch een beetje bekend blijf bij de kinderen.

Ik geniet ervan om met de kinderen activiteiten te ondernemen zoals met de kar boodschappen doen en buiten spelen. Ook voorlezen, met boeken bezig zijn en spelletjes doen vind ik geweldig leuk om te doen.

Dat komt ook omdat ik ongeveer 25 jaar in het onderwijs gewerkt heb. Omdat ik steeds meer aanliep tegen de toets- en administratiecultuur in het onderwijs heb ik gekozen voor de kinderopvang. Heel fijn om te ervaren, dat de kinderen vooral fijn kunnen spelen bij UkkieLukkie en zich op een ongedwongen manier in alle opzichten kunnen ontwikkelen.

Ik sport 3 keer in de week en houd van wandelen en fietsen. Ik ben een buitenmens, en actief als IVN gids op het NME centrum bij de Osse kinderboerderij. Bovendien organiseer ik educatieve boswandelingen met basisschoolklassen. Ook heb ik een flinke tuin waarin ik graag bezig ben.

Ik hoop u graag eens te ontmoeten!

 

 

Onze andere mensen

Erna
Meike
Anneke
Ruzanna
Ellen Bakker